Voor wie?

Je wil ook op latere leeftijd veilig en comfortabel in je eigen woning kunnen blijven wonen. Omringd door je familie, vrienden en verzorgers.

Contacteer ons

Vitadomi betrekt iedereen die een rol in je leven speelt bij je thuiszorgproject. Met het strikte respect voor jouw keuzes en die van je zorgverleners op het gebied van privacy, stelt Vitadomi je in staat om te informeren, op de hoogte te blijven en de coördinatie tussen de verschillende belanghebbenden te vergemakkelijken, waardoor je een comfortabel leven thuis kunt hebben, zoals je kinderen, je kleinkinderen, je broers en zusters, maar ook je buren en vrienden en zelfs de zorgverleners zoals de schoonmaakster, je kapper of je buurtvereniging.

Senioren

Je wil ook op latere leeftijd in je eigen woning blijven wonen.Je wil omringd blijven door je familie en vrienden en tegelijkertijd je veiligheid en comfort waarborgen. Je weet dat het niet alleen prettiger is om te genieten van het comfort van je eigen huis, maar ook dat het goedkoper is dan verblijven in een woonzorgcentrum. Om een ​​veilig thuis te garanderen, installeert Vitadomi een set slimme sensoren in je huis die zeer snel kunnen detecteren of er iets abnormaals gebeurt, en ervoor zorgen dat de nodige hulp zo snel mogelijk arriveert.

Naast je veiligheid zorgt Vitadomi ook voor je comfort. Geavanceerde domotica-oplossingen helpen jou, je zorgverleners en je familie om een ​​kwaliteitsvolle leefomgeving te garanderen.

 

Familie

Je wil het beste voor je ouder familielid. Dat hij of zij veilig is in de eigen omgeving maar ook dat je meteen weet als er iets onverwachts gebeurt zodat er onmiddellijk actie wordt genomen. Met Vitadomi krijg je 24/7 alarmsignalen door, maar kun je ook checken of alles in het dagelijkse leven goed loopt. Zijn er medische problemen die moeten worden opgevolgd? Zijn de boodschappen gedaan? Komt de dagelijkse hulp aan huis en heeft die iets te melden? 

Met de Vitadomi app kun je hem of haar met de beste zorg omringen, zowel medisch als sociaal, en er zeker van zijn dat alles in orde is.

Medische zorgverleners

Je eigen professionele communicatiesystemen worden naadloos geïntegreerd in Vitadomi, zonder het beroepsgeheim te doorbreken. Zo kunnen artsen en thuiszorg gemakkelijk met elkaar communiceren, zelfs zonder de Vitadomi app op je toestel te hebben geïnstalleerd. Met Vitadomi kun je dan ook informatie uitwisselen met familie, mantelzorgers en andere professionele en niet-professionele zorgverleners over zaken die je patiënt aanbelangen.

Mantelzorgers en andere helpers

Kom je af en toe de senior gezelschap houden? Ga je soms winkelen, koken of schoonmaken? Zijn er afspraken? Is er iets veranderd? Zijn er dingen die je moet weten? Dan is deze app de ideale oplossing. Je kan alles eenvoudig zelf monitoren en je bevindingen delen met de andere betrokken partijen. 

Buren, vrienden, vrijwilligers, verenigingen

Je buur, je vriend of verenigingslid woont nog helemaal alleen thuis. Dan is het belangrijk om hem of haar goed te omringen en ervoor te zorgen dat hij of zij niet vereenzaamt. Is er nood aan een bezoekje of kun je misschien helpen met eenvoudige dingen? Eens naar de bibliotheek gaan? Het vuilnis buitenzetten? Een wandelingetje doen? Activiteiten met de vereniging? Met Vitadomi kun je gemakkelijk contact houden met de senior maar ook met de familie. Wil je de Vitadomi app niet op je toestel? Geen probleem, Vitadomi stuurt de informatie die je wil ontvangen via SMS.