Crowdfunding

Help ons om Vitadomi te laten groeien, investeer en maak tegelijkertijd een mooi winst

Meer informatie > 

Vitadomi is een knap innovatief systeem dat ervoor zorgt dat senioren langer zelfstandig thuis kunnen wonen op een veilige, sociale en betaalbare manier. Met respect voor de privacy van de bewoner, staat de Vitadomi-app in contact met zijn/haar brede sociale netwerk. Via domotica-oplossingen houdt de app in de gaten of er niets misloopt, gebeurt dat wel dan verwittigt het systeem de familie en/of hulpdiensten.

 We hebben dit samen met de Université catholique de Louvain (UCL) en Sirris (Agoria) ontwikkeld, met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – Innoviris.

Unieke belegging met hoog rendement

Beleg vanaf €500 via de klassieke crowdlening met 8% rendement. Wilt u meer dan €5000 beleggen? Dat kan via de Proxi-lening (Brussels Gewest), die niet alleen een mooi rendement levert, maar ook 30% waarborg en fiscale voordelen.

Klik hier voor alle details >

Investeer in ons via Crowdfunding

Om het prototype op een succesvolle en grootschalige wijze in deze groeiende markt te brengen, zoeken wij bijkomende financiering. En daarvoor willen we graag op u beroep doen.

We hebben gekozen voor het crowdfunding platform van WinWinner. Dat heeft voor u het voordeel dat u kunt kiezen voor de 'klassieke' crowdlening, met investeringsbedragen van €500 tot €5000, dit met een jaarlijkse rente van 8%. Maar als u meer wil investeren dan kan dat via de Vlaamse Winwinlening. Met dit systeem kunt u vanaf €5000 tot €75.000 investeren en heeft u bovenop een mooi rendement ook 40% waarborg en fiscale voordelen.

Investeren? Klik hier > 


Wilt u ook in ons nieuwe project wil investeren?
Dan "winnen" we allebei

Investeer in ons, genereer een mooie winst en maak het leven van de senioren aangenamer.

Wat is crowdlending?
Crowdlending is een vorm van crowdfunding waarbij je als particulier of vennootschap het bedrijf geen donaties geeft maar een kleine lening (€500 tot €5000) waarvoor je in ruil een mooie rente ontvangt.

Wat is de Proxi-lening?
De Proxi-lening is eerder gericht naar vrienden en familie die grotere bedragen (€5000 tot €75000) willen investeren en daarvoor op dit moment ook een overheidswaarborg ontvangen van 40% en fiscale voordelen.

Meer details op het WinWinner platform > 

Download de informatie nota > 

Geld lenen aan een onderneming is risicovol. Als investeerder loopt u het risico dat het ontleende bedrag geheel of gedeeltelijk niet kan worden terugbetaald.